Στο πλαίσιο τους εργαστηρίου Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, έτρεξε το project «Εσπεριδοειδή!»
Τα παιδιά έμαθαν πράγματα σχετικά με τα τρία πιο κοινά ελληνικά εσπεριδοειδή (πορτοκάλι, μανταρίνι και λεμόνι) μέσα από μια πολυαισθητηριακή και διαθεματική προσέγγιση που μεταξύ άλλων περιλάμβανε στοιχεία από το μάθημα των εικαστικών, της γλώσσας και της αυτόνομης διαβίωσης. Το όλο project χαρακτηρίστηκε από ευχάριστα συναισθήματα, αρώματα και πλούσιες γευστικές εμπειρίες!